Muurschilderingen

Caspar Cruse is gespecialiseerd in het maken van muurschilderingen. Een kinderkamer, een babykamer of een badkamer? Een kledingwinkel, een zwembad of een speelparadijs? Het is allemaal mogelijk.

Gespecialiseerd in muurschilderingen

Over het algemeen staat de airbrush centraal, maar vooral de combinatie met graffiti geeft vaak prachtige resultaten.

En verder?
Het blijft natuurlijk niet bij muren alleen. Inmiddels heeft Caspar Cruse ook ruime ervaring opgedaan in het maken van imitatiewerk. Veelgevraagd is de betonlook. Ook mogelijk: ijzerlook, marmerlook en houtlook.

Caspar Cruse is niet alleen bedreven in het platte vlak. Zo was het spuiten van een beenprothese erg dankbaar. En ook het creëren van een golfplaten look werd een aparte beleving.

Muurschilderingen Particulieren

Ik maak unieke muurschilderingen gemaakt met de spuitbus(graffiti) en of de airbrush.

Een mooie muurschildering geeft de kamer van uw zoon of dochter net dat ene extra , iets wat niemand heeft. Maar kan natuurlijk ook in de huiskamer, badkamer buitenmuur , schutting enz. Bijna alles is mogelijk , een vaste prijs voor een muurschildering heb ik niet dit hangt van de onderstaande dingen af.

* Welke techniek airbrush en/of graffiti?
* Wat voor afbeelding/ontwerp moet ik spuiten?
* Hoe groot moet de muurschildering worden?
* wat voor ondergrond komt de muurschildering op?

Muurschildering bedrijven

Bent u op zoek naar een unieke muurschildering, wilt u uw bedrijf laten opvallen kijk dan eens in mijn portfolio en zie wat de mogelijkheden zijn. Ik kan voor u geheel op maat een unieke muurschildering ontwerpen. 

Heeft u last van illegale graffiti en u wilt van de hoge kosten van het schoonmaken af, dan kan ik voor u ook hier zorgen voor een mooie muurschildering.

Dit is een goede manier om dit tegen te gaan en u krijgt hiermee een opvallende gevel. Ik kan desgewenst over de muurschildering een anti-graffiti laag aanbrengen, mocht het toch nog gebeuren dat er over heen wordt gespoten dan kan dit makkelijk met heet water worden schoongemaakt.

Werkwijze

Muurschildering
Bij een aanvraag voor een muurschildering kom ik vooraf altijd eerst even bij je langs om de muur te bekijken. Ik luister goed naar je wensen en beantwoord de vragen die je hebt.

Daarna maak ik een schets van de muurschildering met de bijhorende prijsopgave. Als alles naar wens is, trekken we de agenda’s.

Op de afgesproken dag plak ik eerst alles netjes af. Daarna gaat het pas echt beginnen. Als de schildering eenmaal klaar is, ruim ik alles uiteraard keurig op. En dan kun je van je muurschildering gaan genieten.

 

Wachttijd

Het is lastig exact te zeggen op welke termijn een muurschildering kan worden geplaatst. Het ligt eraan hoe vol mijn agenda is, maar een afspraak is meestal tussen de twee á vier weken wel te maken.

Contactformulier

Contactgegevens

Caspar Cruse

Melkrijder 17B
3861 SG Nijkerk
E-mail: info@casparcruse.nl
Telefoon: 06 - 41 85 06 38

Caspar Cruse volgen?