Over Caspar

Vanaf die dag zegt hij: Ik heb geen werk, maar een hobby. Ik mag elke dag iets doen wat ik leuk vind. Caspar volgde voor die tijd een airbrush workshop voor het maken van portretten. 

Caspar Cruse

Caspar Cruse is in het voorjaar van 2007 opgericht door Caspar van Adrichem. Vanaf die dag zegt hij: Ik heb geen werk, maar een hobby. Ik mag elke dag iets doen wat ik leuk vind. Caspar volgde voor die tijd een airbrush workshop voor het maken van portretten.

Al snel daarna kreeg hij een kleine spuit opdracht van Kinderpretpark Julianatoren (Apeldoorn). Die verliep zo goed dat hij er nooit meer is weggegaan. In tien jaar tijd heeft Caspar er flink wat werkervaring opgedaan met het spuiten van verschillende attracties.

Inmiddels zijn alle spuitwerkzaamheden van het park in onderhoud bij Caspar Cruse. Caspar specialiseerde zich onder andere ook in het werken met black-light verf op muren en objecten. Glow in the dark midgetgolfbanen lenen zich daar uitstekend voor. De bijzondere verf licht prachtig op als er een blacklight op schijnt, waardoor de meest verrassende effecten ontstaan. De muren en vloeren krijgen zo een heel nieuwe look een ware metamorfose.

Caspar maakt vaak gebruik van allerlei thema’s. Onderwaterwereld, jungle of vul maar in. Alles kan! Na ruim twintig jaar ervaring in het spuiten van mooie muurschilderingen en objecten is niets hem te gek.

Caspar heeft door de jaren heen ook veel ervaring opgedaan in het geven graffiti workshops voor kinderfeestjes en bedrijven. Het geeft hem enorm veel energie. Hij geniet van het plezier en van de verrassend mooie resultaten die steeds weer ontstaan.

Gewerkt voor

Caspar heeft de afgelopen jaren met ontzettend veel plezier voor (en met) heel wat mensen mogen werken. Hieronder zie je er een aantal.

Julianatoren – Apeldoorn
Dierenpark Amersfoort
Doe Museum  Zuidlaren
The Maxx – Veenendaal
Sportservice Veenendaal
All in Echt
Jackie Brown Amersfoort
Monkey Town
Kartbaan Winterswijk
Catering Groep Nederland – Veenendaal

Contactformulier

Contactgegevens

Caspar Cruse

Melkrijder 17B
3861 SG Nijkerk
E-mail: info@casparcruse.nl
Telefoon: 06 - 41 85 06 38

Caspar Cruse volgen?