Workshops

Een graffiti workshop is altijd leuk. Een eigen kunstwerk creëren is spannend en uitdagend. Een mooie gelegenheid je van je creatieve kant te laten zien. Mag Caspar Cruse ook jouw workshop verzorgen?

Workshops

 

Kids

Een kinderfeest wordt pas echt stoer met een graffiti workshop. Ieder kind maakt zijn eigen kunstwerk. Deze speelse workshop duurt anderhalf tot twee uur, is erg populair en zonder twijfel een blijvende herinnering. En niet alleen voor de jarige!

 

Bedrijven

Een unieke kans om je collega’s eens van een heel andere kant te leren kennen. De leuke en toffe workshop is daarom niet alleen op creatief vlak een succes. En tegen een bescheiden meerprijs geniet je tijdens de workshop ook nog eens van een hapje en een drankje.

Caspar Cruse is niet alleen bedreven in het platte vlak. Zo was het spuiten van een beenprothese erg dankbaar. En ook het creëren van een golfplaten look werd een aparte beleving.

Tarieven workshop

Graffitiworkshop kids: € 22,50 p.p. (incl. 21% btw) minimaal 8 kids. 

Graffitiworkshop bedrijven: € 35,- p.p. (excl. 21% btw)

Kilometervergoeding: € 0,50 per km (excl. 21% btw)

Bij een aanvraag voor een graffitiworkshop hebben we vooraf telefonisch contact of per e-mail. We bespreken de hoeveelheid deelnemers, waar de workshop plaats moet vinden en naar welke datum de voorkeur uitgaat. Als alles naar wens is, plannen we de afspraak.

Contactformulier

Contactgegevens

Caspar Cruse

Melkrijder 17B
3861 SG Nijkerk
E-mail: info@casparcruse.nl
Telefoon: 06 - 41 85 06 38

Caspar Cruse volgen?